autismmamma

Senaste inläggen

Av Autismmamma Autismmamma - Fredag 11 aug 20:05

Så fort jag tänkt på bloggen, har jag fått ångest. Jag har knappt läst en enda blogg, för det har gett mig ångest. Troligtvis kommer jag att lägga ner bloggen, för den ger mig inget längre och när det inte finns några läsare kvar är det onödigt att blogga på den nivån jag gjorde förut. Det blev för mkt! Verkligheten har kommit ifatt mig och jag insett dessa dagar, att jag jobbat ihjäl mig och inte fått ett öre fört.

Det tar på krafterna helt enkelt! Jag orka inte mer helt enkelt!

Vem vet, jag kanske kommer tillbaka med full kraft igen sen, men just nu orka jag inte tyvärr.

ANNONS
Av Autismmamma Autismmamma - Fredag 11 aug 16:50

Har ni några i förslag vad jag kan skriva om i bloggen. För nu är det tomt i huvudet på mig.ANNONS
Av Autismmamma Autismmamma - Fredag 11 aug 16:43

H                   

Av Autismmamma Autismmamma - Fredag 11 aug 16:14

Psykiska ohälsa är något som i dag är så fruktansvärd vanligt. Det finns många som lever i tystnad och man kan inte alltid se på utsidan om någon mår dåligt. Man kan aldrig veta vad andra går genom och man ska aldrig någonsin döma någon. Alla har vi vår egna resa - så var rädda om varandra och ni duger precis som ni är. Glöm aldrig av det.

Min blogg är en personlig blogg med fokus på mina diaganoser, mina psykiska besvär, vardaliga saker som händer i mitt liv m.m

Av Autismmamma Autismmamma - Fredag 11 aug 16:13

Jag kommer att skriva om samtliga orsaker och hur dom påverka mig och andra personer med Autismspekttrumtillstånd / störning, AST eller aspergers syndrow.

Förhoppningsvis kommer dessa ord blir fullt begrepliga för mig själv och alla ni som valt att läsa min blogg.

Jag vill passa på att säga att diagnosen Asperger - syndrow har ett lika brett spektra som regnbågens alla nyanser, vilket gör att en Aspies svårrigheter inte behöver vara identisk med en annan .

Vi är alla unika på vårt alldels egna fantasiska sätt.

Av Autismmamma Autismmamma - Fredag 11 aug 16:11

Har ni några frågor om hur det är att leva med mina diagnoser m.m Varför jag har fått dom så sent i livet. Så jag tänkte att jag skulle försöka svara på dom så gott jag kan. Har ni mer frågor så är det bara att fråga på. Jag tycker det är så himla kul att ni vill veta så mycker och att ni är nyfikna. Älska att ni har ett så öppet sinne.

Av Autismmamma Autismmamma - Fredag 11 aug 16:10

Tänkte först skriva upp diagnoserna jag har. Jag har Autismspektrum, Depression, OCD, tvångsbeteende, tvångshandling, psykiska besvär.

Var riktigt stolt över den du är. Jag har misslyckas om och om och om igen i mitt liv och det är därför jag lyckas nu. Vara öppen med mina diagnoserna och mina psykiska besvär är min räddning.

Sedan en tid tillbaka kämpa jag med psykiska ohälsa i form av mina diaganoser m.m

Ingen ting är omöjlighet, bara man vill och våga.

Här skriver jag ärlighet och ocensurerat om allt., direkt från hjärta.

En forum av dagbok online.

Av Autismmamma Autismmamma - Fredag 11 aug 16:08

Är det bara jag som känner att jag har allt för lite vänner att umgås med när man önskar man hade fler att umgås med och hitta på massa trevligt eller kul med till och från blir lite avis på det som har många vänner och umgås med men själv hur jag inte alls många att umgås med. Vilket känns lite trist.

Presentation


Hej mina följare och läsare!

Hoppas ni kommer att tycka om min blogg / dagbok som är ganska personlig. Skriver bland annat om jobbiga saker i mitt liv såsom, mina depressionerna, mina psykiska besvär, mina diagnoser Autism, Asperger, Tvångstankar m.m.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ autismmamma med Blogkeen
Följ autismmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se