autismmamma

Senaste inläggen

Av Autismmamma Autismmamma - Söndag 6 aug 18:27

Levnadsglad mamma, fru på 46 år från Småland som skriver om sitt liv öppet. Jag skriver om hur det är att försöka hitta en balans i vardagen med OCD, autism, asperger, psykisk ohälsa, psykisk besvär, deppighet, panikångest och ocd's. Jag brinner för hästarna och dressyren, hoppning, hundarna mina barn här hemma samt min familj och m.m

ANNONS
Av Autismmamma Autismmamma - Söndag 6 aug 18:09

Men kan och orkar inte göra något åt situationen länge att inte vilja vara ute bland folk när man har OCD är ju ett stort problem. Jag Vill blir av med det, men det är jätte jobbigt. Att lida av OCD är så sjukt jobbigt att berätta för alla kontakter man måste göra i livet är svåra. Hatar det här!
jag vill inte vara själv! jag känner mig så sjukt ensam med min OCD!

Jag har ingen energi att göra ett dugg. Snälla ni som har detta problem hör av er till mig.

ANNONS
Av Autismmamma Autismmamma - Fredag 4 aug 16:46

Presentation av mig själv:

Mig själv:

Jag är en envis två barns mamma, fru, hyfsat tålmodig person som vet vad jag vill och när jag väl vet det gör jag allt för att de ska ske. Jag Älskar hundar och vill verkligen inte sluta hålla på med dessa underbara djur. Jag vill utbilda igenom djur för att få arbeta med det jag tycker om bäst.

Just nu bor jag, min man, våra tånåriga barn och våra hundar på en gård i Småland med våra 5 draghunda och vår golden retriever ?.


Vi halkade in i draghundsvärlden efter att vi våren 2012 köpte vår första egna hund, en Alska husky. Tack vare henne testade jag på drag hösten 2013 och efter detta var det kört! Samma höst körde jag min allra första tävling men började satsa ordentligt på tävlandet först 2014.

I dag har vi 5 egna  Huskies varav 3 av dem är egenuppfödninga. Bor i Småland där jag gör allt möjlig på vår gård.

Av Autismmamma Autismmamma - Onsdag 2 aug 22:44

Hej alla!
Mia heter jag, är 46 år gammal och bor i Småland på en gård tillsammans med våra tånåriga barn, min man och våra hundar.

Jag har gått på sjukbidrag sedan början på 90 - talet, sjukpensionär, Har diganoser: autism, asperger, psykaiska besvär, tvångstankar, tvångshandling, deppighet, psykis ohälsa, autismsektrumstörning m.m. Träna och tävla med våra hundar.

Hundarna är mitt arbete, min hobby, min passion!
Draghundar är fantastiskt roligt och givande och något jag velat göra detta på fritiden sedan många år tillbaka.


Jag har en sysselsättning på kommunens öppna psykatrin. Är där någon gång  gång i bland. Sen är jag på ett annat ställe som tillhör psykatrin som har olika sorters djur.

Av Autismmamma Autismmamma - Onsdag 2 aug 00:13

"Ingen skall straffas för sina tankar. Det är viktigt att få göra sin röst hörd, skriva utan att bli synad och uttrycka sig utan att bli dömd".

En ärlig och välskriven blogg om hur det är att vara jag - mamma till tonåringar.

För kontakt om exempelvis samarbeten maila till happy0@home.se

Av Autismmamma Autismmamma - Måndag 31 juli 20:09

Nu är vi uppe i Dalarna i vår stuga på semester. Vi ska vara här underfär ca en vecka. Vi åkte lördagsnatt och vi var framme vid middagstiden tolvtiden. Hit upp gick resan bra upp. Vi stanna och kollade på en sluss och samtidet rastade vi våra hundar som vi ska träna inför våra barmarks tävlingar i höst. Annat har vi bara slappat i vår stuga i dag. Dom andra har klippt gräset och räfasat. En del har suttit vid sina laptopp och tittat på tv. I morgon får vi ser vad vi hittar på för något spännde här uppe i Dalarna. Vädret har varit så där. Nu är det dags att krypa till kojs. Har det så bra.

Av Autismmamma Autismmamma - Fredag 28 juli 21:15

När du ändå är här, så lägg gärna igen ett tassavtryck så jag kan besöka dig och din blogg.

When you are here, so please write a comment, then I know who Im going to visit.

Av Autismmamma Autismmamma - Tisdag 25 juli 02:27

Hej! Jag heter Mia, född på 70-talet och går på sjukbidrag sen början på 90 - talet. Gift, som jag träffade 1999. Vi bor i Småland och tillsammans har vi två tonåriga barn.

Jag har vuxit upp i en kärn familj. Sedan en tid tillbaka kämpar jag nu med psykisk ohälsa i form av OCD, Autism, Asperger, ångestsyndrom,  självskadebeteende, deppighet, Jag brottas med depression och ångest m.m

Jag älskar snö, hundar, att cykla och att utmana mig själv. Ingenting är omöjligt, bara man vill och vågar. Här skriver jag ärligt och ocensurerat om allt, direkt från hjärtat. Min så kallade dagbok online. Att skriva, har för mig blivit en viktig del av den läkande processen.

Hoppas du är här för att stanna.
Kontakt: happy0@home.se

Presentation


Hej mina följare och läsare!

Hoppas ni kommer att tycka om min blogg / dagbok som är ganska personlig. Skriver bland annat om jobbiga saker i mitt liv såsom, mina depressionerna, mina psykiska besvär, mina diagnoser Autism, Asperger, Tvångstankar m.m.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ autismmamma med Blogkeen
Följ autismmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se